Berbecul e aproape perfect

Un articol de pe site-ul ”Mesaje inspiraţionale”, un site cu cele mai tâmpite sfaturi şi cele mai clişeice texte, zice că oamenii născuţi în zodia berbecului sunt nişte fiinţe aproape perfecte. Nu zic că nu e aşa, doar am fost toată viaţa înconjurată de berbeci: bunica era berbec, mama era berbec, fostul meu cel mai bun prieten e berbec şi iubirea vieţii mele e, bineînţeles, berbec. Despre morţi numai de bine, aşa că haideţi să vedem cât de aproape de perfecţiune e berbecul cu care-mi împart existenţa.

”Berbecul se naşte lider, el îşi poate asuma responsabilitatea în orice situaţie deoarece are abilităţi de conducere.”

Cred că n-am nimerit berbecul care trebuia. Nu zic că nu are calităţi de lider, zic doar că sunt atât de bine ascunse încât nu le-a găsit nici până în ziua de azi.

”Berbecul nu se teme deloc de pericol, deoarece este foarte puternic şi extrem de flexibil.”

Cei care nu se tem deloc de pericol se numesc inconştienţi, nu berbeci, dar e drept că face faţă destul de bine situaţiilor nasoale. Dacă face faţă traiului cu mine, nu cred că are ce să-l mai sperie.

”Acceptă toate provocările şi se comportă foarte bine atunci când este sub presiune.”

Când este sub presiune devine cel mai enervant om din lume, iar pe mine mă enervează concurenţa, în caz că nu v-aţi prins.

”Este întotdeauna spontan, are un talent de a ţine oamenii cu el, asigurându-se că lucrurile nu vor fi prea plictisitoare.”

Alo, universule, ce berbec mi-ai trimis, că e unul din cei mai plictisitori oameni pe care-i cunosc! Când DEX-ul va avea poze, în dreptul cuvântului ”plictisitor” va fi poza lui.

”Are o modalitate foarte bună de cunoaştere a oamenilor, de aceea nu îţi va face rău niciodată.”

Mă cunoaşte ca pe propriile buzunare, nu pot să contest. Ne iubim de 15 ani şi cred că nici acum n-are habar cine sunt şi ce caut eu în viaţa lui. Am venit să-i tulbur liniştea, ce nu e clar?

”Optimismul berbecului oferă adesea inspiraţie şi motivaţie extraordinară pentru cei din jurul său.”

Clar, e mai tare decât citatele motivaţionale de pe facebook. De inspiraţie nu mai vorbesc, cum dracu’, e muza mea! La cât mă inspiră, aş putea să spun că e muzoiul meu, el scoate tot romantismul din mine, ştiţi voi, boala aia de care nu recunosc nici de-a naibii că sufăr.

Dar e aproape perfect, mânca-aş ochişorii de mieluşel ce e 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s